Forretter


1.  Hønsesalat på ananasring 40,-
Portionsanrettet, pyntet med bacon, dertil flutes

2.  1 stk. Tartelet med høns i asparges 20,-
Agurk og tomat til pynt medsendes

3.  2 stk. tarteletter med høns i asparges 40,-
Agurk og tomat til pynt medsendes

4.  Butterdejsskal med høns i asparges 40,-
Agurk og tomat til pynt medsendes

5.  Butterdejsskal 55,-
Med 1 dampet og 1 stegt fiskefilet pyntet med rejer, asparges og hvidvinssauce

6.  Rejecocktail med dressing og flutes 45,-
Anrettet i glas, dertil dressing og flutes

7.  Lakseterrine med urter 45,-
Dertil grøn cremefraiche dressing og flutes

8.  ½ røget ørred med grøntsags gratin 44,-
Dertil flutes

9.  ½ røget ørred 44,-
Med stuvet spinat og flutes

10.  Fiskelagkage 55,-
Fiskebund med røget hellefisk, gr. laks, rejer, flutes

11.  BBQ marineret kyllingebryst 45,-
Lagt på blandet salat med rødløg, bacon, karrydressing, flutes

12.  Røget dyrekølle 49,-
Med grøntsags gratin og flutes

13.  Klar hønsekødssuppe 38,-
Med kød og melboller og hjemmebagte boller

14.  Karrysuppe 38,-
Med ris, hønsekød og hjemmebagte boller

15.  Aspargessuppe 38,-
Med kødboller og hjemmebagte boller

16.  Tun mousse 38,-
Pyntet med æg og rejer, dertil dilddressing og flutes